Renderspace d.o.o.

Cockta Music Video Creator

Cockta Music Video Creator

Ob osvežitvi celotne blagovne znamke Cockta in novih okusih Cockta Easy in Cockta Rossa, ki smo jih tržišču ponudili ob spremljavi ušesom prijetnega in nalezljivega remixa »Program tvog kompjutera«, so Cocktini oboževalci na Facebooku izdelovali zabavne videa za omenjeno skladbo ter uživali ob spremljavi prvega Cocta Live Radia.

Droga Kolinska
Naročnik:
Droga Kolinska
Datum objave:
Julij 2012

Želje naročnika

  • Opozoriti na nove Cocktine okuse,
  • opozoriti na prenovljeno podobo Cockte,
  • ustvarjanje emocionalne vezi potrošnikov z blagovno znamko,
  • krepiti dvosmerno komunikacijo med blagovno znamko in ciljno skupino,
  • pozicionirati Cockto kot retro blagovno znamko.

Naše rešitve

Cocktini Facebook oboževalci iz celotne regije (Slovenija, Srbija, Črna Gora, BiH, Makedonija in Hrvaška) so s pomočjo aplikacije Cockta Music Video Creator ustvarjali privlačne in retro zabavne videospote, podložene z nosilno skladbo kampanje – remixom legendarne pesmi »Program tvog kompjutera«.

Sodelujoči so si izbrali 5 prijateljev, v stilu disko mode iz 80-ih okrasili njihove fotografije (dodajali brčice, očala, …), dodali svoj tekst, video animirali s specialnimi disko efekti (laserji, disko krogle, …), ga objavili na svojem zidu in delili s prijatelji. Modni dodatki in disko animacije iz 80-ih so poskrbeli za zabavno komponento aplikacije, ki je udeležene zabavala in veliko prispevala k virusnemu širjenju. V samo dveh tednih po objavi je aplikacijo preneslo več kot 1500 uporabnikov.

V sodelovanju z založbo Menart smo Cocktine oboževalce razveselili tudi s prvim Facebook radiem. »Cockta Live Radio« čez dan predvaja umirjeno glasbo, ko se popoldne prevesi v večer, pa postreže z najbolj svežimi glasbenimi in plesnimi hiti za poletne večere. Seveda se vmes zavrti tudi remix Program tvog kompjutera. Cocktinega radia nikoli ne zmotijo oglasi. Izbor najboljših poletnih ritmov je Cockta izdala tudi na posebni kompilaciji Cockta Tunes.

Orodja

  • Facebook profil
  • Facebook aplikacija